Raamattu ennustaa Asteroid Impact & Rescue 2017-2024 ?!

Olen iloinen olet löytänyt tämän sivun, koska tämä tieto on tarkoitettu sinulle. Oma äidinkieli on Englanti, joten anteeksi, jos Google Translate kuulostaa oudolta. Tämä on erittäin tärkeää, ja uskon ihmisten jokaisen kielen pitäisi olla tietoisia tästä.

Tämä ei ole uskonnollinen kohde, mutta antiikin tekstejä, jotka koottiin kirja me nyt kutsumme “Raamattu” ovat hyvin erikoinen, koska ne ovat tarkasti ennustamaan tulevaisuutta, ja ne näyttävät osoittavan, että asteroidi koko vuori on osumassa Maahan lähivuosina.

Sallikaa minun todistaa teille, käyttäen äänen loogista päättelyä, että:

1. Antiikin Raamatun tekstejä ennusti tulevia tapahtumia yksityiskohtaisesti
2. tekstit ilmaistuna nämä ennustukset koodin lauseita
3. Nämä koodi lauseita sopivat yhteen kuin palapelin palaset
4. palapeli oli tarkoitus ymmärtää vain ihmiset asuvat nykyajan
5. palapeli, koottuna, osoittaa asteroidi osuu Maan joko:

• 2009-2016
• tai 2017-2024
• eli noin 2454

Paljon siitä, mitä löydät tällä sivustolla on vaikea uskoa, joten jos tunnet taipumus hylkää sen, toivon et välitä siitä, vaan yrittää todistaa väärin. Olen yrittänyt todistaa väärin monta kertaa, ja epäonnistunut. Raamattu itse sanoo nämä asiat, ei minua, ja se on ennustettu useita nykyisiä tapahtumia tarkkuuden. En osaa selittää miksi näin on, voin vain osoittaa, että se on totta.

Jos olet kiinnostunut, mutta eivät puhu Englanti, suosittelen alkaen web-sarja, joka voidaan kääntää tässä: “Jeesus” Aikajana asteroidi vaikutus. “Olen parhaillaan kyseisten tietojen kääntämistä, koska uskon, että on erittäin tärkeää. Voit kääntää kaiken, on kirjallisesti tällä sivustolla oikealla klikkaamalla tahansa sivulla ja valitsemalla “kääntää.”

Tekstin Amazonin Kindle versio e-kirja voi myös kääntää kuitenkin kaavioita ei voi kääntää (ne ovat Englanti).

Tämä tieto oli alun perin lähetetty kuin videoesitys. Jos puhut Englanti, voit aloittaa tästä: “Raamatun Lähtölaskenta asteroidi vaikutus.”