Bijbel voorspelt Asteroid Impact & Rescue 2017-2024 ?!

Veel van wat je zult ontdekken op deze site is moeilijk te geloven, dus als je je voelt de neiging om het te ontslaan, ik hoop dat u het niet negeren, maar in plaats daarvan proberen te bewijzen dat het verkeerd. Ik heb geprobeerd om het te bewijzen verkeerde vele malen, en mislukt. De Bijbel zelf zegt deze dingen, niet ik, en het heeft voorspeld meerdere actuele gebeurtenissen met precieze nauwkeurigheid. Ik kan niet uitleggen waarom dat zo is, kan ik alleen maar laten zien dat het waar is.

Als u geïnteresseerd bent, maar geen Engels spreken, raad ik beginnen met de web-serie, dat hier vertaald kan worden: “Jezus ‘tijdlijn om Asteroid Impact.” Ik ben in het proces van het maken van deze gegevens beschikbaar zijn voor vertaling, omdat ik geloof dat het extreem belangrijk. U kunt alles wat in het schrijven op deze site door rechts te klikken op een willekeurige pagina en het selecteren vertalen “te vertalen.”

De tekst in de Amazon Kindle versie van het e-book kan ook vertaald worden, echter, kan de grafieken niet vertaald worden (ze zijn in het Engels).

Deze informatie werd oorspronkelijk gepubliceerd als een videopresentatie. Als je Engels spreken, kunt u hier beginnen: “Bijbelse Aftellen naar Asteroid Impact.”

Veel van wat je zult ontdekken op deze site is moeilijk te geloven, dus als je je voelt de neiging om het te ontslaan, ik hoop dat u het niet negeren, maar in plaats daarvan proberen te bewijzen dat het verkeerd. Ik heb geprobeerd om het te bewijzen verkeerde vele malen, en mislukt. De Bijbel zelf zegt deze dingen, niet ik, en het heeft voorspeld meerdere actuele gebeurtenissen met precieze nauwkeurigheid. Ik kan niet uitleggen waarom dat zo is, kan ik alleen maar laten zien dat het waar is.

Als u geïnteresseerd bent, maar geen Engels spreken, raad ik beginnen met de web-serie, dat hier vertaald kan worden: “Jezus ‘tijdlijn om Asteroid Impact.” Ik ben in het proces van het maken van deze gegevens beschikbaar zijn voor vertaling, omdat ik geloof dat het extreem belangrijk. U kunt alles wat in het schrijven op deze site door rechts te klikken op een willekeurige pagina en het selecteren vertalen “te vertalen.”

De tekst in de Amazon Kindle versie van het e-book kan ook vertaald worden, echter, kan de grafieken niet vertaald worden (ze zijn in het Engels).

Deze informatie werd oorspronkelijk gepubliceerd als een videopresentatie. Als je Engels spreken, kunt u hier beginnen: “Bijbelse Aftellen naar Asteroid Impact.”

Veel van wat je zult ontdekken op deze site is moeilijk te geloven, dus als je je voelt de neiging om het te ontslaan, ik hoop dat u het niet negeren, maar in plaats daarvan proberen te bewijzen dat het verkeerd. Ik heb geprobeerd om het te bewijzen verkeerde vele malen, en mislukt. De Bijbel zelf zegt deze dingen, niet ik, en het heeft voorspeld meerdere actuele gebeurtenissen met precieze nauwkeurigheid. Ik kan niet uitleggen waarom dat zo is, kan ik alleen maar laten zien dat het waar is.

Als u geïnteresseerd bent, maar geen Engels spreken, raad ik beginnen met de web-serie, dat hier vertaald kan worden: “Jezus ‘tijdlijn om Asteroid Impact.” Ik ben in het proces van het maken van deze gegevens beschikbaar zijn voor vertaling, omdat ik geloof dat het extreem belangrijk. U kunt alles wat in het schrijven op deze site door rechts te klikken op een willekeurige pagina en het selecteren vertalen “te vertalen.”

De tekst in de Amazon Kindle versie van het e-book kan ook vertaald worden, echter, kan de grafieken niet vertaald worden (ze zijn in het Engels).

Deze informatie werd oorspronkelijk gepubliceerd als een videopresentatie. Als je Engels spreken, kunt u hier beginnen: “Bijbelse Aftellen naar Asteroid Impact.”

Ik ben blij dat u deze pagina gevonden, omdat deze informatie voor jou bedoeld is. Mijn moedertaal is Engels, dus vergeef me als Google Translate klinkt vreemd. Dit is erg belangrijk en ik geloof dat mensen van elke taal moeten zich bewust zijn van deze.

Dit is niet een religieuze site, maar de oude teksten die in het boek dat we nu de “bijbel” noemen werden gecompileerd zijn heel speciaal, omdat ze juist zijn de toekomst voorspellen, en ze lijken aan te geven dat een asteroïde ter grootte van een berg is op het punt om de aarde te raken in de komende jaren.

Staat u mij toe om u te bewijzen, met behulp van geluid logisch redeneren, dat:

1. De oude bijbelse teksten voorspelde toekomstige gebeurtenissen in precieze detail
2. De teksten uitgedrukt deze voorspellingen in de code zinnen
3. Deze code zinnen in elkaar passen als stukjes van een puzzel
4. De puzzel was bedoeld om alleen begrepen worden door mensen die in het huidige tijdperk
5. De puzzel, als het wordt gemonteerd, geeft de asteroïde zal de Aarde ofwel hit:

• 2009-2016
• of 2017-2024
• of rond 2454

Veel van wat je zult ontdekken op deze site is moeilijk te geloven, dus als je je voelt de neiging om het te ontslaan, ik hoop dat u het niet negeren, maar in plaats daarvan proberen te bewijzen dat het verkeerd. Ik heb geprobeerd om het te bewijzen verkeerde vele malen, en mislukt. De Bijbel zelf zegt deze dingen, niet ik, en het heeft voorspeld meerdere actuele gebeurtenissen met precieze nauwkeurigheid. Ik kan niet uitleggen waarom dat zo is, kan ik alleen maar laten zien dat het waar is.

Als u geïnteresseerd bent, maar geen Engels spreken, raad ik beginnen met de web-serie, dat hier vertaald kan worden: “Jezus ‘tijdlijn om Asteroid Impact.” Ik ben in het proces van het maken van deze gegevens beschikbaar zijn voor vertaling, omdat ik geloof dat het extreem belangrijk. U kunt alles wat in het schrijven op deze site door rechts te klikken op een willekeurige pagina en het selecteren vertalen “te vertalen.”

De tekst in de Amazon Kindle versie van het e-book kan ook vertaald worden, echter, kan de grafieken niet vertaald worden (ze zijn in het Engels).

Deze informatie werd oorspronkelijk gepubliceerd als een videopresentatie. Als je Engels spreken, kunt u hier beginnen: “Bijbelse Aftellen naar Asteroid Impact.”