Bibeln förutsäger Asteroid Impact & Rescue 2017-2024 ?!

Mycket av vad du kommer att upptäcka på denna webbplats är svårt att tro, så om du känner en tendens att avfärda det, hoppas jag att du inte kommer att ignorera det, men i stället försöka bevisa det fel. Jag har försökt att bevisa det fel många gånger, och misslyckades. Bibeln själv säger dessa saker, inte jag, och det har förutspått flera aktuella händelser med exakt precision. Jag kan inte förklara varför det är, kan jag bara visa att det är sant.

Om du är intresserad, men talar inte engelska, rekommenderar jag börjar med webbserien som kan översättas här: “Jesu Tidslinje till Asteroid Impact.” Jag är i färd med att göra denna information tillgänglig för översättning eftersom jag anser att det är oerhört viktigt. Du kan översätta allt som är skriftligt på denna webbplats genom att högerklicka på en sida och välja “översätta.”

Texten i Amazon Kindle-versionen av e-bok kan också översättas kan dock diagrammen inte översättas (de är på engelska).
Denna information var ursprungligen redovisas som en videopresentation. Om du talar engelska, kan du börja här: “Bibelns Nedräkning till Asteroid Impact.”

Mycket av vad du kommer att upptäcka på denna webbplats är svårt att tro, så om du känner en tendens att avfärda det, hoppas jag att du inte kommer att ignorera det, men i stället försöka bevisa det fel. Jag har försökt att bevisa det fel många gånger, och misslyckades. Bibeln själv säger dessa saker, inte jag, och det har förutspått flera aktuella händelser med exakt precision. Jag kan inte förklara varför det är, kan jag bara visa att det är sant.

Om du är intresserad, men talar inte engelska, rekommenderar jag börjar med webbserien som kan översättas här: “Jesu Tidslinje till Asteroid Impact.” Jag är i färd med att göra denna information tillgänglig för översättning eftersom jag anser att det är oerhört viktigt. Du kan översätta allt som är skriftligt på denna webbplats genom att högerklicka på en sida och välja “översätta.”

Texten i Amazon Kindle-versionen av e-bok kan också översättas kan dock diagrammen inte översättas (de är på engelska).
Denna information var ursprungligen redovisas som en videopresentation. Om du talar engelska, kan du börja här: “Bibelns Nedräkning till Asteroid Impact.”

Jag är glad att du funnit denna sida eftersom denna information är avsedd för dig. Mitt modersmål är engelska, så förlåt mig om Google Translate låter konstigt. Detta är mycket viktigt, och jag tror att människor i alla språk bör vara medvetna om detta.

Detta är inte en religiös plats, men de antika texterna som kompilerades i boken som vi nu kallar “Bibeln” är mycket speciell eftersom de har exakt förutspå framtiden, och de verkar tyda på att en asteroid stor som en berg är på väg att slå jorden inom de närmaste åren.

Låt mig bevisa för er, med hjälp av ljud logiska resonemang, att:

1. De gamla bibliska texter förutspått framtida händelser i exakta detaljer
2. Texterna uttryckte dessa förutsägelser i kod fraser
3. Dessa kod fraser passar ihop som pusselbitar
4. Pusslet var tänkt att bara förstås av människor som bor i den nuvarande eran
5. pusslet, när den är monterad, visar asteroiden kommer att drabba jorden antingen:

• 2009-2016
• eller 2017-2024
• eller runt 2454

Mycket av vad du kommer att upptäcka på denna webbplats är svårt att tro, så om du känner en tendens att avfärda det, hoppas jag att du inte kommer att ignorera det, men i stället försöka bevisa det fel. Jag har försökt att bevisa det fel många gånger, och misslyckades. Bibeln själv säger dessa saker, inte jag, och det har förutspått flera aktuella händelser med exakt precision. Jag kan inte förklara varför det är, kan jag bara visa att det är sant.

Om du är intresserad, men talar inte engelska, rekommenderar jag börjar med webbserien som kan översättas här: “Jesu Tidslinje till Asteroid Impact.” Jag är i färd med att göra denna information tillgänglig för översättning eftersom jag anser att det är oerhört viktigt. Du kan översätta allt som är skriftligt på denna webbplats genom att högerklicka på en sida och välja “översätta.”

Texten i Amazon Kindle-versionen av e-bok kan också översättas kan dock diagrammen inte översättas (de är på engelska). Denna information var ursprungligen redovisas som en videopresentation. Om du talar engelska, kan du börja här: “Bibelns Nedräkning till Asteroid Impact.”