Bibelen Spår Asteroid Impact & Rescue 2017-2024 ?!

Jeg er glad du fant denne siden fordi denne informasjonen er ment for deg. Morsmålet mitt er engelsk, så tilgi meg hvis Google Trans høres rart. Dette er veldig viktig, og jeg tror folk i alle språk bør være klar over dette.

Dette er ikke et religiøst sted, men de gamle tekstene som ble satt sammen i boken vi nå kaller “Bibelen” er veldig spesiell fordi de har blitt nøyaktig forutsi fremtiden, og de synes å indikere at en asteroide på størrelse med et fjell er om å treffe Jorden i de neste årene.

Vennligst tillat meg å bevise for deg, ved hjelp av lyd logisk resonnement, at:

1. De gamle bibelske tekster spådde fremtidige hendelser i presis detalj
2. Tekstene uttrykte disse spådommene i kodesetninger
3. Disse kode setninger passer sammen som brikker i et puslespill
4. Puslespillet var ment å bli forstått bare av folk som bor i den aktuelle epoken
5. puslespill, når montert, indikerer asteroide vil treffe Jorden enten:

• 2009-2016
• eller 2017-2024
• eller rundt 2454

Mye av det du vil oppdage på dette nettstedet er vanskelig å tro, så hvis du føler en tendens til å avfeie det, håper jeg du vil ikke ignorere det, men i stedet forsøke å bevise det galt. Jeg har prøvd å bevise det galt mange ganger, og mislyktes. Bibelen selv sier disse tingene, ikke meg, og det har spådd flere aktuelle hendelser med presis nøyaktighet. Jeg kan ikke forklare hvorfor det er, kan jeg bare vise at det er sant.

Hvis du er interessert, men ikke snakker engelsk, anbefaler jeg starter med web-serien som kan oversettes her: “Jesus” Timeline til Asteroid Impact. “Jeg er i ferd med å gjøre denne informasjonen tilgjengelig for oversettelse fordi jeg tror det er ekstremt viktig. Du kan oversette alt som er skriftlig på dette nettstedet ved å høyreklikke på en side og velge “oversette”.

Teksten i Amazon Kindle versjonen av e-boken kan også oversettes, men kan listene ikke bli oversatt (de er på engelsk).
Denne informasjonen ble opprinnelig lagt ut som en videopresentasjon. Hvis du snakker engelsk, kan det være lurt å starte her: “Bibelens Nedtelling til Asteroid Impact.”